29 Ocak 2013 Salı

Yarış oyunları konusu

Çöl Atv Testi
Dünyada en çok tutulan oyunların başında yarışı oyunları gelir. Bu oyunları oynamak her zaman çok sevklidir. Türkiye ve dünyada en çok bu oyunlar oynanır. Çeşit çeşit arabalar ve birçok değişik tasarım harikası araçlar ile bu oyunları çok seven dünya oyun sevenleri, oyun yapımcılarının artık daha kaliteli oyun yapmalarını istemektedir. İnternet aleminde hangi oyun sitesine girerseniz girin oyun sevenler öncelikle bu oyunları oynamaktadırlar. Değişik bir komik türü oyun tanıtımı ile beraberiz. Oyunun adı " sınıf kavgası ". İsminden de belli olduğu gibi okulda geçen bir macerayı konu alıyor. Oyunu ilk açtığınızda karşınıza gelen START yazısına tıklayarak oynamaya başlıyorsunuz. Amacınız öğretmeniniz tarafından size fırlatılan tebeşir ve silgiden kaçmak size isabet etmemesi için nişanlanmaktan kaçabilmek bu amaçla klavyede yer alan SPACE yani boşluk tuşunu kullanmanız mümkün. Aynı şekilde sizde size atılan silgi ve tebeşirleri geri öğretmeninize atıyorsunuz. Komik içeriği olan oyunları oynayanlar fazla zorlanmadan oynayabilecekler. Bu tür oyunlar genelde sadece boş zamanlarını değerlendirip eğlenceli vakit geçirmek isteyenler tarafından tercih edilmekteler. Eğlenceye katılmak istersen durma sende oyna. Yenilenen hayat felsefesi ile artık yarış oyunları daha çok rekabetli ve daha güzel olacaktır. İstem dışı felsefe bizlere bunu göstermektedir. Çöl, yıllık yağış oranı çok düşük olan kara parçaları için kullanılan bir jeolojik terimdir. Çöl tabiri sadece sıcak bölgeler için kullanılsa da soğuk ve kurak bölgeler için de kullanılır. Yani soğuk iklim altındaki kurak bölgelere de çöl denilir. Çöllerdeki düşük nem oranı, bitki örtüsünün olmayışı gibi nedenlerden dolayı gece gündüz arası sıcaklık farkı çok fazladır. Çölde nadir de olsa bitkiler yetişir ve bu bitkilerin genelini kaktüsler oluşturur. Dünyanın en büyük çölü kuzey Afrika bölgesindeki Sahra Çölü'dür. Gobi ve Atacama ise diğer ünlü çöllerdir. Yarışı oyunları artık göreceğiniz gibi bu sitede çok popüler olacaktır. Yenidünya oyunları burada yankı bulacak ve harika işler başaracaktır. 2013 Patlatma Kamyonu

28 Ocak 2013 Pazartesi

Arabalar ve Mekkuin

dora Arabalar filmi 2006 yılı yapımı olan, yönetmenlik koltuğunda John Lasseter adlı ünlü yönetmenin oturduğu, Walt Disney şirketi tarafından dağıtımı gerçekleştirilen bir animasyon komedi filmidir. Filmin çok rağbet görmesi ve gişe hasılatlarının oldukça iyi olması nedeniyle ikincisi de çekilmiş ve Arabalar 2 adıyla vizyona girmiştir. İlk filmimizde senaryo şu şekilde gerçekleşir: Piston Kupası adı verilen bir araba yarışı kupası düzenlenir. Yarışa katılıp bu kupayı almayı hedefleyen bir grup arkadaş yollara düşerler. Esas kahramanımız Şimşek Mekkuin yolunu kaybederek Radyatör Kasabası denen bir yerleşkeye gelir. Burada Sally adındaki bir bayan arabaya aşık olur, ekibi onu terk eder, Radyatör Kasabasının ekibine dahil olur falan derken maceralar böylelikle gelişmeye başlar. Şimşek McQueen böylelikle çocukların ve büyüklerin hayatına girmiş olur. Şimdilerde arabalar filmi kahramanımız olan Şimşek Mekkuin adlı karakterimizin çok çeşitli alanlarda ticari obje olarak kullanıldığını görmekteyiz. Şimşek Mekkuin Oyunları başta olmak üzere, bu kahramanımızın tişörtleri, nevresim takımları, çocuk odası dekorları, kumbaraları gibi birçok eşya ve araç gereci piyasaya sürülmüştür. Bu oyun ve objelerin bir kısmı lisanslı olarak piyasada bulunmaktadır tabii. Şimşek Mekkuin oyunu oynayan çocuklar bu karaktere daha çok bağlanmış, onu çok sevmişlerdir. Şimşek Mekkuin Oyna dendiği zaman internet aleminde birçok site yayın hayatındadır. Bu sitelerin bazıları bir hevesle açılıp sonra unutulurken bazıları da çalışmayı ve güncellenmeyi hiç bırakmamış, en güzel Şimşek Mekkuin Oyunları paylaşarak çocuklarımızın beğenisini toplamıştır. Bir film karakterinin bu kadar meşhur olacağını bilen Holywood yapımcıları eğer bunu önceden tahmin etselerdi bu filmi bu zamandan çok çok önce çekerlerdi tabi ama artık akıllarına gelmedi herhalde diyoruz ve Arabalar filmi’nden bahsettiğimiz bu yazımızı burada noktalıyoruz arkadaşlar. Kendinize iyi bakın ve esen kalın.

26 Ocak 2013 Cumartesi

Arabalar 3 Ne Zaman Çıkacak


Dünyanın en güzel animasyon filmlerinden birisi olan cars çocukların ilgi odağıdır. Türkçe anlamı arabalar film çok tutunca 2. serisi gelmiştir. Bu seriden sonra 3. seri bekleniyor olup bir türlü yayına girmedi. Umarız Disney en kısa zamanda 3. seri ile herkesi memnun eder. Arabalar filminde en sevilen karakterlerden birisi olan kırmızı Ferrari şimşek mekkuin ve onun çekici arkadaşı paslı Mater filme büyük renk katıyorlar. 2. seride en dedektiflik sahneleri ve Guido nun lastik değiştirme hareketi akılda kalanlardan. Yeni serinin konusu hakkında şu ana kadar hiçbir bilgi yok. Yabancı sitelerden de araştırdım ama ikna edici bir bilgiye ulaşamadım. Filme değer katan en büyük rol Şimşek mekkuin adlı arabadır. Çocuklar bu karakteri çok sevmiştir. Zaten 3. filmi bu yüzden beklemektedirler. Bu karakterlere ait birçok oyun internet te yerini almıştır. Şimşek mekkuin oyunları fazla bilinmese ilerde popüler olacaktır. Bizim sitemizde en güzel şimşek mekkuin oyunu oynayabilirsiniz. Günlük onlarca oyunu paylaşıma sunmaktayız. Yeni, kaliteleri tescil edilmiş oyunları editörlerimiz tarafından kontrol edilerek yayına sunuyoruz. Arabalar 3 filmini de heyecanla bekliyoruz. Film gişelere girdiği dakikada ben seyretmeye gideceğim. Sadece şimşek mekkuin için değil bütün karakterleri seviyorum. Şimdiki çocuklar çok şanslı animasyon film dünyasının en güzel dönemlerini yaşıyorlar. Bizim çocukluğumuzda bu tür animasyon filmleri maalesef yoktu. Eski klasik çizgi filmler ile idare ettik. Teknoloji daha çok geliştikçe artık kaliteli animasyonlar görmeye devam edeceğiz. Bir başka yazımızda buluşmak üzere hoşça kalın.

21 Ocak 2013 Pazartesi

Bar Oyunları Sadece Burada

Yemek oyunları,en güzeloyunlar, yeni pasta oyunları,salata yapma oyunu,oyun oyna, süper yemek oyna Sitemizin en güzel kategorilerinden birisi bar oyunları kategorisidir. Burada her zaman güncel ve özel bar oyunu oynayabileceksiniz. Yakın zamanda en güzel yemek oyunu pasta oyunları sunan sitemizde harika oyun keyfi yaşamayı en üst seviyeye çıkardık. Yeni atılan korsan barı oyunumuzda bunu tescil ediyor. Oyunda korsan adasında kendi bar lokantanı kuracaksınız. Oyunun en güzel yanlarından biri sadece fare tıklaması ile oynanmaktadır. İçki oyunları gibi birçok oyun alanına giren bar oyunu burada onlarca oyun ile sizlere sunulmaktadır. Bu kategori birçok oyunu bünyesinde barındırmaktadır. Yeni oyunlar ile sizlere hizmet vermekte olan yemek-oyunlari.gen.tr sitesi internette çok sevilen oyunları barındıran sürekli güncellenen bir sitedir. Bar oyunları kategorisini çok sevecek buradaki farklı oyunları oynamaktan büyük heyecan duyacaksınız. Bizimle oyun keyfini yaşamak için sitemizin sizlere görünen kategorilerinde dolaşmanız yeterlidir. Sitemiz üyelik gerektirmez. Her hangi bir sorundan dolayı bizimle iletişim menüsünden irtibat kurmayı ihmal etmeyin. Bize gelen mesajları özenle kontrol ediyoruz. Ahlaka yada manevi değerlere aykırı hiç bir oyun barındırmamaktayız. Buda bizi diğer sitelerden farklı yapan en önemli özelliktir. Kısacası yemek oyunları sitemizin bar oyunları kategorisinde çok eğleneceksiniz. Burada her yaşa uygun oyunlar bulunmaktadır. Yaşam ve hayat için çok önemli olan yemek konusunu güzel oyunlar ile işleyeceğiz. Çocuklarınızın hayat tecrübesi edinmesine ve zekalarının artmasına büyük ölçüde faydası olan oyun keyfini sizlere en güzel biçimiyle sunmaktan kıvanç duyuyoruz.

En güzel fark bulmaca oyunları bizimlema

Hayata farklı pencereden bakmak isterseniz arkadaşlar, size küçük bir öneri sunmak istiyorum. Vaktiniz varsa, bugün çok farklı bir oyun sitemizden bahsetmek istiyorum. Özellikle genç ve hale kendini genç hissede bilen büyük arkadaşlara fark bulmaca oyun sitemizden söz etmek istiyorum. Evde, işte bazen cep telefonlarınızdan oynadığınız zeka oyunları, resim oyunları, bulmaca oyunları ve bu alanda birçok konu olan avlama ve bulma oyunlarını artık oyun sitemizde bulacaksınız, zamanın nasıl geçtiğini bilmeden resimlerde ayrıntı ve farklılıkları arayacaksınız. İşten geldikten sonra biraz stres atmak istediğinizde ilk bakmanız gereken www.farkbulmacaoyunlari.gen.tr olmalı diyoruz, biz seviye ve görselliğe önem veren, dünyadaki bulmaca oyunların en güzel ve en yenilerini güncelleyen harika bir fark bulmaca sitesi olma yolunda gidiyoruz. Övünmek için değil, ama eğer hiç oyun oynamadıysanız bizi bir kez ziyaret etmeniz ve sevdiğiniz bir sinema karakteri veya çizgi film kahramanı siz oyuncuları bekliyor olacaktır. Yok, ben bunları istemiyorum diyorsan sana göre de mutlaka hayata dair bir resim sahnesi bulacaksınız. Gülmeyi ve hüzünlü bir anı resimler arasında bir kez daha yaşaya bilecek ve düşünmeye sevk edecektir. Sözüme başlarken farklı bir pencereden bugün bakmak istiyorum diyorsan 2013 yılın ilk günlerini hadi bizimle geçirmeye başlayın ve istek ve önerileriniz iletin. İyi eğlenceler, hayat gülmeye ve güldürmeye devam ettikçe biz buradayız, bizimle oyun oynamaya varsanız, fark oyunları oynamaya devam diyoruz. İyi eğlenceler arkadaşlar.

17 Ocak 2013 Perşembe

Başlık

Her inanan ümmet ruhlara çok önem verir önemine binaende gider mezarlıklarda fatiha okur ruhuna üfürür günümüzde ruhların temeline indimizde ruh gibi gezenler hani narkozlu diyoruzya o tabirden birde nane ruhu varki hani naneyi yedin diyorlarya işte onlardan bazılarıki bunların ruhu ipotekli oldugu için birde tuz ruhu taşıyanlar varki onlarda cemaat lideri kanaat önderi birde tabi ruhsuzlar varki onlarda tuz ruhu ile ruhları eritilmiş lider konumunda olalar burda ruhül gudüsü unutmayalım onun müntesibleri bizdeki tum ruhları etkisi altında aldıgı için diyalokla bu ruhlar harç oluyor o harçlada kiliseler yapılıyor ve bu kiliselerde besmele ile açılıyor niyazımız ruhumuzun gabzine gelindiginde imanla kuranla hemhal içinde olmamız duası ile efendim :)) İp nedir neye maksat bilemedimde kimine ipsiz derler kinede ipin ucunu kaçırdın gümüzde ikisindende o kadar çokki ipsizmi ararsın tipsizmi birde ipi kafirin yahudinin elinde olanlar varki asıl tehlikeli olanıda bunlar hani bazan delerya ip puştun elinde diye sanırım o kabilden ipi kafirin elinde olan liderlerin ülkesine acırım efendim :)))